Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek Zetelaka község területén:

 

2017. október 23-án, hétfőn – Az elmaradt méréseket végezzük el azoknak akik előre jelentkeztek a Hivatalnál – BIKAALJA, SZURDOK, VÁGÁSFARKA, PENETENYÍRE,
PÁLSZÉNÁJA
nevű dűlőkben.

 

2017. október 24-én, kedden – Az elmaradt méréseket végezzük el azoknak akik előre jelentkeztek a Hivatalnál – BOZITABÉRCE, NAGYPATAKTETŐ, IRGÓTETEJE nevű dűlőkben.

2017. október 25-én, szerdán – IVÓ – a víztározótól felfele a Deák Pista birtokáig.

 

2017. október 26-án, csütörtökön – Az elmaradt méréseket végezzük el azoknak akik előre jelentkeztek a Hivatalnál – DESÁG, MENTÉD, GYÖNGYÖSBÉRCE nevű dűlőkben.

 

2017. október 27-én, pénteken – Az elmaradt méréseket végezzük el azoknak akik előre jelentkeztek a Hivatalnál – SÚGÓ, IVÓ, MAGASBÜKK, KOZMÁKSARKA nevű dűlőkben.

 

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9 órára jelenjenek meg a terepen.