Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek Zetelaka község területén:

2017. július 24-én, hétfőn – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak akik előre jelentkeztek a hivatalnál – DANKOS, PENETENYÍRE, POZDORJAHÍD, VÁGÁSFARKA, NÁDTETEJE, HALASTÓ, KINCSESDOMB dűlőkben.

2017. július 25-én, kedden – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak akik előre jelentkeztek a hivatalnál – GENCÉD, KOTYOR, HÍDASPATAKKÖZE dűlőkben.

2017. július 26-án, szerdán – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak akik előre jelentkeztek a hivatalnál – NAGYMEZŐ, HOSSZÚRAKOTTYA, KÁNYÁSEGER, PAD, MÁLNYÍRE dűlőkben.

2017. július 27-én, csütörtökön – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak akik előre jelentkeztek a hivatalnál – BIKA ALATT, SZURDOK, VÁGÁSFARKA dűlőkben.

2017. július 28-án, pénteken – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak akik előre jelentkeztek a hivatalnál – SZŐLŐOLDAL, CSELLE, KÁPOLNACSERE, ALJPATAKA, SZURDOK, DŰLŐSKERESZTFA, ERDŐSZÁDA, TÓFALVI OLDAL dűlőkben.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9 órára jelenjenek meg a terepen.