Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek munkálatai Zetelaka község területén:

2018. július 16-án, hétfőn – KÜKÜLLŐMEZŐ dűlőben – a Boros Lajos birtoka környékén lévő területeket mérik.

2018. július 17-én, kedden – KÜKÜLLŐMEZŐ dűlőben – a Boros Lajos birtokától befele (az erdő fele) lévő területeket mérik.

2018. július 18-án, szerdán – KÜKÜLLŐMEZŐ dűlőben – György András (Palló Bandi) birtokának környékén lévő területeket mérik.

2018. július 19-én, csütörtökön – SZÁDOKURU dűlőben – a Suláné birtokának környékén lévő területeket mérik – reggel 9:30-kor találkozó a Boros Lajos tanyájánál, onnan együtt mennek a helyszínre.

2018. július 20-án, pénteken – SZÁDOKURU dűlőben – a Suláné birtokától lefelé lévő területeket mérik - reggel 9:30-kor találkozó a Boros Lajos tanyájánál, onnan együtt mennek a helyszínre.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9:30 órára jelenjenek meg a terepen.

Polgármesteri Hivatal, Zetelaka