Felhívás

 

 

A község Általános Rendezési Tervének (P.U.G.) elkészítése azon fázisába ért, amikor várjuk a lakók javaslatait, észrevételeit ezzel kapcsolatban.


Ahhoz, hogy ezek a javaslatok minél hamarabb a tervező céghez jussanak, kérjük használják az erre a célra létrehozott weboldalak egyikét: 
1. Amennyiben javaslata, észrevétele, esetleg megoldásra váró problémája van, kérjük az alábbi linken részletezze azokat, a személyes adatainak megadása után:  https://www.research.net/r/PUG1 (A határidő lejárt)

2. Abban az esetben, ha a község térképén tenne konkrét javaslatot a jövőben tervben lévő építkezéssel kapcsolatban, akkor a következő linken teheti ezt meg:  https://www.research.net/r/Zetelaka (A határidő lejárt)

_________________________________________________________________________________________________
 

Az új Általános Rendezési Terv (PUG) belterület határának első változata.

Megtekinthető 2024. március. 4-ig a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Az érdekeltek észrevételeiket megtehetik írásban a fenti határidőn belül a következő formában:

kézzel írott kérés, amely tartalmazza a részletes indoklást, személyi adatokat és elérhetőséget, valamint az észrevételben jelzett terület(ek) pontos helyzetét és azonosítóit (mellékelendő a telekkönyvi kivonat és/vagy helyszínrajz).

Kéréseiket a polgármesteri hivatal titkárságán adhatják le.

 

Felhívás - vált. 1.

 

 

Felhívás - vált. 1. lezáródott