Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek Zetelaka község területén:

2016. augusztus 25-én, csütörtökön HEGYES dűlőben- Aszalvány útjától lefele Mélypatakig, László Béla útjától befele a Csergőoldalba vezető útig.

2016. augusztus 26-án, pénteken ASZALVÁNY - SZEGÉNYJÁNOSHÁZA FELETT dűlőben- Aszalvány útjától lefele Hegyespatakáig, az útkanyarulattól befele a Csergőoldalba vezető útig.

2016. augusztus 29-én, hétfőn HEGYES FELETT- ASZALVÁNY TETEJE dűlőben- Aszalvány útjától lefele a Közbirtokossági legelőig, befele a László Béla útjáig.

2016. augusztus 30-án, kedden SZEGÉNYJÁNOSHÁZA ALSÓ RÉSZE- Taploca útjától ki a Csergőoldalba vezető útig, le a
Csergőoldalig.

2016. augusztus 31. és szeptember 2. között, (szerda, csütörtök, péntek) SZAKADÁS dűlőben - Gátmege tetejétől ki a legelőig, lefele a csordakijáróig.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9 órára jelenjenek meg a terepen.

Polgármesteri Hivatal, Zetelaka