Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek munkálatai Zetelaka község területén:

2018. május 28-án, hétfőn – ZETEVÁRALJA – a Non-Stop-tól felfele, a Kati hídjáig, a megyei út (DJ 138) bal oldala (a bennvalókat is mérik).

2018. május 29-én, kedden – ROHÁT, VÍZTÁROZÓ KÖRNYÉKE – 9:30-kor gyülekező az eltérőnél, először a tó környékén lévő területeket mérik, majd a Rohát patak menti területeket.

2018. május 30-án, szerdán – SIKASZÓ MEZEJE, SZABÓDOMB dűlőben – 9:30-kor gyülekező a Rohát pataki eltérőnél, a mérésekkel a hídtól haladnak felfele a Szabódombig. Az úton kívül lévő területeket is felmérik.

2018. Május 31-én, csütörtökön – SIKASZÓMEZEJE dűlőben – 9:30-kor Máthé Margit (Nyuszika) területénél kezdődik a mérés és haladnak felfele, Sebők Tibor birtokáig (hátra az erdő alá).

2018. június 1-én, pénteken – nem lesznek mérések.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9:30 órára jelenjenek meg a terepen.