Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek munkálatai Zetelaka község területén:

2018. május 14-én, hétfőn – IRIGYVESZE ALJA dűlőben – gyülekező 930-kor a Kolping tábornál, onnan haladnak felfelé, a nem telekkönyves birtokok felmérésével.

2018. május 15-én, kedden – IRIGYVESZE ALJA dűlőben – gyülekező 930-kor Boros Levente (Kencsi) birtokánál, onnan haladnak lefele, majd felfele, a nem telekkönyves birtokok felmérésével.

2018. május 16-án, szerdán – FENYŐSASZÓ dűlőben – gyülekező 930-kor a letérővel szemben lévő parkolóban. A hétvégi házak környékét mérik.

2018. május 17-én, csütörtökön – FENYŐSASZÓ dűlőben – gyülekező 930-kor Zsombori Balázs birtokánál, onnan haladnak befele, Miklós Árpád birtokáig.

2018. május 18-án, pénteken – FENYŐSASZÓ dűlőben – Sánduly Józsefnél kezdődik a mérés, onnan haladnak kifele, Miklós Árpád birtokáig.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9:30 órára jelenjenek meg a terepen.