Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek munkálatai Zetelaka község területén:


2018. június 4-én, hétfőn – SIKASZÓ, PÁLOSZA dűlőben – a Brigitta panziótól kezdik a mérést, és haladnak fel az ,,Útász Ernő’’ útjáig - csak a nem telekkönyves területeket mérik.
2018. június 5-én, kedden – SIKASZÓ dűlőben – az ,,Útász Ernő’’ útjától kezdik a mérést és haladnak fel a néhai Máthé Márta bennvalójáig – csak a nem telekkönyves területeket mérik.
2018. június 6-án, szerdán – SIKASZÓ  dűlőben – a néhai Máthé Márta bennvalójánál kezdik a mérést, és haladnak fel a Veresbükk patakáig – csak a nem telekkönyves területeket mérik.
2018. június 7-én, csütörtökön – SIKASZÓ dűlőben – a Veresbükk patakától kezdik a mérést és haladnak felfele Libánig, a megyei út mindkét oldalán lévő, nem telekkönyves területeket mérik.
2018. június 8-án, pénteken – SIKASZÓ, PISZTRANGOS dűlőben – a Pisztrangosba,  Dénes Dezső birtokánál kezdik a mérést, majd folytatják lefele a megyei út jobb oldalán lévő, nem telekkönyves területek mérésével.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9:30 órára jelenjenek meg a terepen.

 


Polgármesteri Hivatal, Zetelaka