Felhívjuk a község lakosainak figyelmét, hogy folytatódnak a mérések és a parcellázási tervek munkálatai Zetelaka község területén:

2018. április 23-án, hétfőn – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak, akik előre jelentkeztek a hivatalnál – KOTYOR, GENCÉD, HÍDASPATAKKÖZE dűlőkben.

2018. április 24-én, kedden – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak, akik előre jelentkeztek a hivatalnál – NAGYMEZŐ, MÁLNYÍRE, ABLAKOSCSORGÓ dűlőkben.

2018. április 25-én, szerdán – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak, akik előre jelentkeztek a hivatalnál – NAGYMEZŐ, HOSSZÚRAKOTTYA, KÁNYÁSEGER, PAD, MÁLNYÍRE dűlőkben.

2018. április 26-án, csütörtökön – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak, akik előre jelentkeztek a hivatalnál – GÁTMEGE, ASZALVÁNY, SZEGÉNYJÁNOSHÁZA dűlőkben.

2018. április 27-én, pénteken – elmaradott méréseket végezzük el azon gazdáknak, akik előre jelentkeztek a hivatalnál – PENETENYÍRE, DANKOS, KÉTÚT KÖZE, BIKAALJA dűlőkben.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a levélben kiküldött felszólításoknak tegyenek eleget és jelenjenek meg a meghatározott időben a használt földjeiknél, valamint kérjük mindazokat, akik nem kaptak írásban felszólítást, de a fenti dűlők valamelyikében használnak földterületet, azok is a fenti dátumokon délelőtt 9 órára jelenjenek meg a terepen.

Polgármesteri Hivatal, Zetelaka